Balatoni lány az év fotómodellje

 

A mindössze 17 éves, balatonlellei Komáromi Kamillát választották az idei Miss FotoModell Hungary verseny győztesévé. Jutalmul Nánási Pál készít róla portfóliót.

 

Január 25-én, Győrben tartották az idei Miss FotoModell Hungary döntőjét, az egyik helyi hotelben. 10 fiatal lány versengett a szakmai zsűri kegyeiért. A bíráknak  a lányokról készült négy fotó és az esti elvonulás után kellett meghozniuk a döntést.

A bírák vitája közepette a tervezett döntési idő duplájára volt szükség, majd egy újabb felvonulásra és újabb 5 perc tanácskozásra. Végül a több hónapos verseny eredményeként megszületett a rangsor: a közönségdíjas Kaliczka Dóra lett, a harmadik helyen Tóháti Tamara végzett, a képzeletbeli dobogó második fokára Kecskeméti Lili állhatott, az idei év legjobbjának a balatonlellei, 17 éves Komáromi Kamillát választották. Nyereménye egy Nánási Pál által készített 25 oldalas, 600 ezer forint értékű limebook, amely az egyik legértékesebb portfóliónak számít az országban.

Komáromi Kamillának nem ez az első versenye, ahol a szépségét díjazták. Legutóbb, 2011-ben a Miss Aquaworld 2011 közönség kedvencé választották a publikum szavazati alapján. 2010-ben az Elite Model Look válogatásán a legjobb 14 közé került.

Kamilla a KaposPontnak elmondta: a továbbiakban is modellkedéssel szeretne foglalkozni, bár egyelőre ezt nehéz összeegyeztetnie a tanulással. Jelenleg a fonyódi gimnázium padjait koptatja. A továbbtanulást illetően pedig két célja is van: az egyik a pszichológia a másik pedig a média, ahol műsorvezetőként is szívesen kipróbálná magát. Angolul és németül beszél.

Családja és szűkebb környezete örül Kamilla sikereinek, és mindenben támogatja őt. A fiúk bánatára azonban már foglalt a fiatal fotómodell szíve.

Kamilla bízik benne, hogy a mostani sikerei nyomán még többet modellkedhet. Legutóbb például a Budmil idei őszi-téli katalógusában, Wella reklámban és egy esküvői magazinban is láthattuk a balatonlellei lány fényképeit.

 

 

Forrás: KaposPont

Hallgasd online!

Hallgatás alapértelmezett lejátszóval ITT!

Bannerek