Rólunk

A Balaton Rádió a Kelet-Balaton térségének vadonatúj helyi rádiója, mely 2012. január óta sugározza Siófokról adását az FM 88.7 MHz-en.

Rádiónk a fiatalos és változatos zenei kínálat mellett a friss helyi hírekkel és információkkal tárgyilagos és objektív formában biztosítja a hallgatóközönség tájékoztatását. Magazinműsorainkkal, riport és közéleti műsorszámainkkal színvonalas szórakoztatást kívánunk nyújtani a Balatont választóknak.

Mindezek mellett az állandó műszaki és technikai fejlesztéseknek köszönhetően minőségi és új generációs  megoldások alkalmazására törekszünk, melyekkel médiaszolgáltatásunk abszolút emberközelivé válhat, ennek érdekében rádiós csapatunk minden tagja a legnagyobb lelkesedéssel és hozzáértéssel végzi a munkáját.

Rendszeresen szervezett kitelepüléseinkkel és ad hoc akcióinkkal olyan közösségi élményt kívánunk teremteni, melynek révén a hallgatók közvetlenül is belemerülhetnek a „Balatoni” hangulatba.

Reméljük hamarosan Téged is a Balaton rádiósok között tudhatunk, mert a Balaton több mint egy szó, több mint egy gondolat, a Balaton egy érzés,  mely magával ragad.

 

Stáb:

 

Cégvezető: Szabó Ferenc

Programigazgató: Keresztes Balázs

Műszaki igazgató: Tringer László

 

 

Műsorvezetők:

Alimov Ferenc

Balassa Márk

Berta Antónia

Erdős Róbert

Keresztes Balázs

Molnár Szabolcs

Szabó Ferenc

 

DJ-ink:

Audiodeep

Niki Belucci

DJ Lorena

DJ Totta
 

Hírszerkesztők:

Bajnóczki Zsolt

Bakos Ágnes

Csőszi Viktor

Putnoki Zsuzsanna

Tislér-Szigeti Éva

 

Technikus: Kun Roland

Webmester: Pintér Zoltán

Hallgasd online!

Hallgatás alapértelmezett lejátszóval ITT!

Bannerek