Azonnal kiszúrta a biztonsági szolgálat Ny. Pétert

A huszonkét éves siófoki férfi több árut is ellopott egy helyi boltból, pár napra rá ismét visszatért, ám ekkor a biztonsági szolgálat emberei kiszúrták.

A Siófoki Rendőrkapitányság dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indított a 22 éves siófoki Ny. Péter 22 ellen.
A rendőrség ügyeletére lopásról érkezett bejelentés egy siófoki áruházból – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. Egy férfi még szerdán több értéket tulajdonított el a boltból, ezt azonban csak később, a kamerafelvételek elemzését követően vette észre a biztonsági szolgálat. Az elkövető pár napra rá visszatért az áruházba, s mivel a személyzet felismerte, azonnal értesítették a rendőrséget.

Az egyenruhások a bejelentéstől számított öt percen belül a helyszínre érkeztek – közölte az SMRFK. – Ellenőrízték a fiatalembert, akinél tizennyolc darab – az áruházból eltulajdonított – dezodort találtak. Ny. Pétert előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki, ahol beismerte a lopást. Az áruház kára csak részben térült meg.

 

Forrás: sonline.hu

Hallgasd online!

Hallgatás alapértelmezett lejátszóval ITT!

Bannerek