Az M7-esen történt tömegbaleset roncsait elszállították

Az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán csütörtökön történt tömegbalesetben megroncsolódott gépjárműveket Székesfehérváron és Siófokon őrzik, a roncsokat innen lehet elszállítani.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Németh-Kész Mónika közölte: a Szabadbattyán és Lepsény térségében történt baleseteket követően a járművek még jó ideig a helyszínen maradtak, elszállításuk a hétvégén történt meg. Az érintett járművek közül 31-et a székesfehérvári autópálya-alosztály Sárkeresztúri úti telephelyén tárolnak, a többi Siófokon, a Volán-telepen van.
   
A balesetben megrongálódott gépkocsikra a további eljárásokban már nincs szükség, így azokat a tulajdonosok - saját költségükre - elszállíthatják. Ezzel kapcsolatban a 22/327-101-es telefonszámon adnak tájékoztatást.
   
Március 14-én több mint ötven jármű ütközött az M7-es autópályán Szabadbattyánnál, a tömegbalesetben egy ember meghalt, a súlyos- és könnyű sérültek száma negyven feletti volt. Az akkor rendelkezésre álló adatok szerint mintegy 30 személygépkocsi, 8 kisteherautó és 9 nyerges vontató ütközött össze. Több mint tíz beszorult embert mentettek ki a roncsokból.
   
Az Országos Mentőszolgálat egységein felül a rendőrség és a katasztrófavédelem csapatszállító járművei is részt vettek a sérültek kórházba szállításában.

 

Forrás: MTI

 

Hallgasd online!

Hallgatás alapértelmezett lejátszóval ITT!

Bannerek