Féltékenységből támadt rá a barátnőjére

Barátnőjét és annak fiát is megverte egy siófoki férfi, de előtte még egy ismerősére is rátámadt, mivel azt hitte, hogy ki akar kezdeni az élettársával.

 

 Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette és személyi szabadság megsértése miatt bíróság elé állított vádlott 2012-ben egy férfi ismerősét, a feleségét, a barátnőjét és annak fiát is bántalmazta - tájékoztatta Vadócz Attila, a Kaposvári Törvényszék szóvivője a csütörtökön meghozott ítéletről az MTI-t.

A magát a bíróságon családszerető embernek mondó 42 éves férfi egy ismerősét azért verte meg, mert azt feltételezte, hogy ki akar kezdeni a barátnőjével. A férfi a veréstől agyrázkódást szenvedett, és a lépe is súlyosan megsérült.

A barátnőjére azért támadt rá a vádlott, mert azt hitte, hogy el akarja hagyni. A nő többször telefonon kért segítséget a rendőröktől, de a férfi elrejtette előlük. A nőnek végül a fiával együtt - akit szintén bántalmazott a vádlott - sikerült megszöknie.

A féltékeny férfi a feleségét is verte. Egyszer egy fejsze fokával esett neki, eltörte az arccsontját és az orrát. Az anyja segítségre siető fiút egy asztal védte meg a fejszecsapástól.

A vádlott és védője fellebbezett, az ügyben a Pécsi Ítélőtábla hoz jogerős határozatot.

Forrás: mti

Hallgasd online!

Hallgatás alapértelmezett lejátszóval ITT!

Bannerek